1398/01/08
برگزاری نخستین همایش ملی "فرهنگ رضوی، بانوان فرهیخته و نیکوکار" در ۱۱ اردیبهشت ماه ۹۸ در دانشگاه آزاد اسلامی یزد برگزار می گردد.

برگزاری نخستین همایش ملی "فرهنگ رضوی، بانوان فرهیخته و نیکوکار" در اردیبهشت ماه در دانشگاه آزاد اسلامی یزد برگزار می گردد.

این همایش ملی با همکاری آستان قدس رضوی در این دانشگاه در ۱۱ اردیبهشت ماه ۹۸ برگزار می گردد. از اهداف اساسی این همایش می توان به احیای فرهنگ ناب و پویای رضوب و نقش آن در بهبود سطح کیفی و کمی زندگی و اصلاح سبک آن، افزایش قوام و جایگاه خانواده و در راس آن محوریت مادر به عنوان اساسی ترین عامل سربلندی و پیشرفت ایران اسلامی و همچنین مشارکت بیشتر بانوان فرهیخته و خیر در مسائل فرهنگی، اجتماعی و سیاسی جامعه اشاره نمود. محورهای این همایش که مقالات آن در پایگاه استنادی علوم جهان اسلام (ISC) و پایگاه سیویلیکا نمایه خواهد شد، شامل: بانوان، وقف و امور خیریه، بازخوانی زندگانی و خدمات بانو ستی فاطمه و فرهنگ رضوی و سبک زندگی رضوی در خانواده و جامعه با تاکید بر نقش مادری می باشد. در شب نخست این همایش ملی شب شعری با عنوان زنان آفتاب در راستای اهداف این رویداد برگزار می شود و به ۸ مقاله برتر جوایز نفیسی اهداء خواهد شد. آخرین مهلت ارسال مقالات از سوی دبیرخانه این همایش ملی ۲۵ فروردین ماه ۹۸ و آخرین مهلت ثبت نام ۵ اردیبهشت ماه ۹۸ اعلام شده است. به این وسیله از کلیه دانشجویان، فرهنگیان، استادان، شعرا، هنرمندان و صاحب نظران درخصوص همکاری و شرکت در این همایش دعوت به عمل می آید. در ضمن علاقه مندان می توانند برای کسب اطلاعات بیشتر به سایت همایش به آدرس ذیل مراجعه فرمایند.

توجه : نظر شما پس از تایید مدیر سایت در سایت نمایش داده می شود !